برگشت به شبکه آزمایشگاههای تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت ایران
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
معرفی آزمایشگاه::
معرفی افراد::
برنامه ها::
تجهیزات و امکانات آزمایشگاه::
فعالیت ها::
دستاورد ها::
اخبار::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: معرفی آزمایشگاه تحقیقاتی طرح و ساخت پیشرفته ::
 | تاریخ ارسال: 1402/2/11 | 
درباره آزمایشگاه:
آزمایشگاه طرح و ساخت پیشرفته دانشگاه علم و صنعت ایران در سال ۱۳۹۲ در مجموعه آزمایشگاه های تخصصی دانشگاه علم و صنعت ایران تاسیس گردید. هدف محوری این آزمایشگاه پژوهش کاربردی در حوزه فناوری های نوین طراحی و ساخت معماری است. فعالیت های آزمایشگاه در حوزه های نوآوری و کارآفرینی بر مبنای تکنولوژی ساخت و پژوهش های کاربردی در استفاده از هوش مصنوعی در طراحی و ساخت و فرایند یکپارچه طراحی و همچنین مدیریت اطلاعات ساختمان (BIM) تعریف گردیده است.

تیم های تحقیقاتی آزمایشگاه :
تیم تحقیقاتی آزمایشگاه طرح و ساخت پیشرفته متشکل شده از اعضای هیات علمی داخلی و خارجی، پژوهشگران، فارغ التحصیلان و دانشجویان تمامی رشته ها، گرایش های معماری و غیر معماری که از ابعاد مختلف میتوانند در موضوعات مطروحه در آزمایشگاه درگیر شوند. از این رو آزمایشگاه طرح و ساخت پیشرفته بستری فرا رشته‌ای ایجاد نموده که با بهره گیری از توان علمی متخصصان معماری و دیگر علوم (مواد، نانو تکنولوژی، سازه و عمران، مکانیک و مکاترونیک و ...) در حوزه تخصصی تکنولوژی ساخت صنعتی در معماری بصورت کوتاه مدت و یا بطور مداوم با آزمایشگاه همکاری نمایند.

اهداف:
آزمایشگاه اهداف خود را در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت دسته بندی کرده است:
  • هدف کوتاه مدت در جهت  رونق بخشی و حمایت از ایده های دانشجویان و اساتید در فضای آموزشی دانشکده است و حاصل جریان طرح و ذخیره سازی دانشی و مطالعاتی و ایده هایی است که آزمایشگاه از سال ۹۲ تا کنون کسب کرده و همچنان ادامه دارد که هر یک از آنها  در صورت آماده شدن زمینه در زمان کوتاهی قادر به عملیاتی شدن هستند.
  • اهداف میان مدت آزمایشگاه سوق یافتن به سمت یک مرکز نوآوری در سطح دانشگاه علم وصنعت با امکانات مناسب میباشد. در این مرحله آزمایشگاه بعنوان یک مرکز نوآوری طرح هایی را که مراحل مطالعاتی آنها تکمیل و قابلیت اجرایی می یابند را مدیریت نموده و محیط، فضا و امکانات نمونه سازی برای آنها فراهم خواهد نمود.
  • سرانجام هدف بلند مدت و غایی آزمایشگاه سرآمد شدن در حوزه تحقیقات و تولید دانش فنی بعنوان یک مرکز نوآوری در سطح کشور میباشد. امکانات و ارتباطات لازم با مراکز و شرکت های بزرگ و توانمند حمایت همه جانبه از ایده ها را برای تجاری سازی آنها فراهم مینماید.
دفعات مشاهده: 3247 بار   |   دفعات چاپ: 168 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
>
Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4665